İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Anadolu Lisesi

BİLAL ÖZTÜRK - MÜDÜR

1978 Antakya doğumludur. Ortaokul ve lise öğrenimini  Hatay İmam Hatip Lisesinde 1989-1996 yılları arasında tamamladı.

Üniversite öğrenimini de 2001’de Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinde tamamladı.

Daha sonra çeşitli üniversitelerin çeşitli bölümlerinde eğitim-öğretimine devam etti.

Sırasıyla;

- Anadolu Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon bölümü “İnsan Kaynakları Yönetimi” 2011

-Yüksek lisans: Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans 2013

-Anadolu Üniversitesi Hukuk Ön lisans 2014

-İstanbul Üniversitesi(AUZEF) Sosyoloji 2018 bölümlerinden mezun oldu.

MESLEKİ DENEYİM

Atanmış olduğu bu görevlerin tamamına(farklı zamanlarda üç defa okul müdürlüğü bir defa müdür yardımcılığı ve bir defa müdür başyardımcılığı olmak üzere toplam 5 defa sınavlı değerlendirme) Türkiye geneli yapılan sınavlarda almış olduğu puanlar  ve kıdem yılına bağlı yaptığı çalışmalardaki objektif değerlendirme kriterlerine göre görevlendirilmiştir.

Öğretmenlikte Geçen Süre: 10  Yıl

Öğretmenliği sırasında öğretim programlarının geliştirilmesi,ders kitapları değerlendirme,yeni öğretim yöntem ve teknikleri gibi çalışmalarda ve çalıştaylarda görev aldı.Bu çalışmaları sırasında Türk Dİli ve Edebiyatı İstanbul  İl ZÜmre Başkanlığı görevlerini yürüttü.

Müdür yardımcılığında Geçen Süre: 2 Yıl(Sultanbeyli Turhan Feyzioğlu MTAL)

Müdür Başyardımcılığında Geçen Süre:2 Yıl(Kartal Fatma Aliye MTAL)

Okul Müdürlüğünde Geçen Süre: 7 Yıl(Sultanbeyli- Orhangazi İHL, Silivri- Değirmenköy ÇPAL. ,

Pendik/- İTO MTAL, Kadıköy-Feridun Tümer ÇPAL Okul Müdürlükleri.

ÖDÜLLER:

Muhtelif zamanlarda Kaymakamlıklarca,İstanbul Valiliği ve Milli Eğitim Bakanı tarafından verilen 5 adet Başarı Belgesi-Üstünn Başarı Belgesi  ve Ödülü bulunmaktadır.

HİZMET İÇİ EĞİTİM BİLGİLERİ (KURS VE SEMİNERLERİN BİR KISMI)

-Aday Öğretmenlerin Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Kursları Eğitim Görevlisi

(2008-2014 Sultanbeyli-Pendik-Kartal)

- Eğitim Yönetimi Semineri

- Eğitim Yöneticileri İletişim Becerileri Semineri

- Liderlik ve Girişimcilik Eğitimi Semineri

03 Eylül 2021’den bu yana Sancaktepe Anadolu Lisesi okul müdürlüğü görevini sürdürmektedir.